top of page

Υγειονομικοί σε αναστολή ζητούν να συνδράμουν μετά την έκρηξη κρουσμάτων-Έστειλαν εξώδικη δήλωση

Υγειονομικοί σε αναστολή ζητούν να συνδράμουν μετά την έκρηξη κρουσμάτων-Έστειλαν εξώδικη δήλωση σε Μητσοτάκη και Πλεύρη.


Εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς – Γενικού Νοσοκομείου Θήβας ζητούν να επιστρέψουν προσωρινά

Εργαζόμενοι υγειονομικοί – του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς – Γενικού Νοσοκομείου Θήβας – που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας καθώς δεν έχουν εμβολιαστεί ζητούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες στις δομές αυτές που υπάρχει δραματική αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Οι εργαζόμενοι αυτοί, μέσω εξώδικης δήλωσης – πρόσκλησης τμήματος του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς – Γενικού Νοσοκομείου Θήβας, που εκπροσωπείται από δικηγορική εταιρεία, δήλωσαν ότι «προτεραιότητά τους είναι να τελέσουν το υγειονομικό καθήκον τους προς την κοινωνία».

Όπως σημειώνουν «σε μία δύσκολη περίοδο, όπως πληροφορήθηκαν, υπάρχει δραματική αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού μεταξύ του προσωπικού του ως άνω νοσοκομείου που οδήγησε, μάλιστα, και στο κλείσιμο της Παθολογικής κλινικής Λιβαδειάς».

«Οι εντολείς μας προτίθενται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προσωρινά μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση της ραγδαίας αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων COVID-19 στο υγειονομικό προσωπικό, τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε σχέση με την πρόληψη και τον έλεγχο της COVID– 19» επισημαίνεται στην εξώδικη δήλωση -πρόσκληση.

Τέλος υπογραμμίζουν ότι «η εξώδικη δήλωση – πρόσκληση απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας, τον Διοικητή του ως άνω νοσοκομείου και την 5η Υγειονομική Περιφέρεια του Υπουργείου Υγείας και επισυνάπτεται στο παρόν email».



331 views0 comments

Recent Posts

See All

Υπουργική Απόφαση Γ6/Γ.Π.οικ. 46042/2022 - ΦΕΚ 4209/Β/8-8-2022

Καθηκοντολόγιο Βοηθών Νοσηλευτών-τριών Νοσοκομείων και των λοιπών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων του ΕΣΥ, καθώς και των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Υπουργική Απόφαση Αριθμ.

bottom of page