top of page

Θ. Πλεύρης: Η μετάδοση του ιού δε γίνεται στους κλειστούς χώρους



Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, βρέθηκε καλεσμένος στο «Alpha Τώρα» και μίλησε για την πορεία του κορωνοϊού.

Εδώ και καιρό η κυβέρνηση έχει «πετάξει λευκή πετσέτα» σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας.

Την ίδια στιγμή που τα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφονται καθημερινά ξεπερνούν τις 10.000, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επιλέξει να παρακολουθεί εντελώς αμέτοχη την εξέλιξη της υγειονομικής κρίσης, δίχως να λαμβάνει κανένα απολύτως μέτρο.

Σήμερα, ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Ερωτηθείς σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η πολιτεία δεν παίρνει μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί το νέο κύμα που βρίσκεται σε έξαρση, ο Υπουργός Υγείας υποστήριξε πως «η μετάδοση δεν γίνεται στους κλειστούς χώρους».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι: «υπάρχει σύσταση για τη χρήση μάσκας όπου υπάρχει συνωστισμός. Όμως η μετάδοση δεν γίνεται στους κλειστούς χώρους». Συνέχισε λέγοντας ότι «στη χώρα μας αυτή την περίοδο οι κλειστοί χώροι είναι περιορισμένοι. Η μετάδοση γίνεται κυρίως στους ανοιχτούς χώρους και στις μικρές ηλικίες που υπάρχει έντονη διασκέδαση».

Πατήστε κάτω για να δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:






Recent Posts

See All

Υπουργική Απόφαση Γ6/Γ.Π.οικ. 46042/2022 - ΦΕΚ 4209/Β/8-8-2022

Καθηκοντολόγιο Βοηθών Νοσηλευτών-τριών Νοσοκομείων και των λοιπών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων του ΕΣΥ, καθώς και των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Υπουργική Απόφαση Αριθμ.

bottom of page