top of page

Η Κυριακή των Υγειονομικών οι οποίοι ετοιμάζουν νέα διαμαρτυρία ενώ οι εξελίξεις είναι ραγδαίες

Στην ομάδα υψηλού κινδύνου παρενεργειών από τα εμβόλια ο σωματότυπος του Θάνου Πλεύρη


αθώς μέρα με τη μέρα και μετά από παρεμβάσεις διάσημων καθηγητών οι οποίοι είναι καθ΄ύλη αρμόδιοι όπως ο Jeffrey D. Sachs του Columbia University οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακά κατασκευασμένος και με τη πλειονότητα της κοινής γνώμης να είναι βέβαιη ότι ο ιός εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας με μόνο σκοπό να τρυπηθεί το σύνολο του πληθυσμού και να ελεχθούν τα βιομετρικά του δεδομένα (ουδεμία σχέση με την αντιμετώπιση της νόσου), ο αγώνας των 7.000 ανεμβολίαστων υγειονομικών είναι πλέον υπόθεση του καθενός εκεί έξω.

Η προέλευση του ιού και ο ρόλος των εμβολίων (τα οποία αυτή τη στιγμή ερευνούν τουλάχιστο 200 ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι από όλο το κόσμο) δείχνει ένα (τουλάχιστο) πολύ πιθανό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Είναι ακριβώς η προέλευση του ιού που αποτελεί το κλειδί στην όλη υπόθεση και μονόδρομο. Εργαστηριακός ιός σημαίνει ότι παράγουμε όσους θέλουμε και τους αμολάμε εκεί έξω με αποτέλεσμα η δήθεν αντιμετώπιση με τα εμβόλια να είναι έτσι κι αλλιώς σκέτη κοροιδία. Τα εμβόλια έχουν θανάσιμες παρενέργειες. Καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι σε όλο το κόσμο φεύγουν από τη ζωή ενώ ανθρώπινα δράματα ξετυλίγονται σχεδόν παντού γύρω μας.


Κι εάν ο Θάνος Πλεύρης εκούσια ή ακούσια συμμετέχει σ΄αυτό, όπως επίσης και το γεγονός ότι οι S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos, εμφανίζονται τον Ιανουάριο του 2020(!) να υπογράφουν μελέτη υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού, συμμετέχουν επίσης εκούσια ή ακούσια στη συγκάλυψη είναι επίσης θέμα χρόνου. Αλλωστε όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε “η πανδημία ήτο μία εκτροπή” και άλλες είναι οι προτεραιότητες.


Πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε και επίσημα εάν πρόκειται για τη Συγκάλυψη Ενός Εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας.

Στο μεταξύ οι Υγειονομικοί (οι άνθρωποι δλδ που μας φροντίζουν όταν βρισκόμαστε στο χειρουργικό κρεβάτι ή στην Εντατική μεταξύ ζωής και θανάτου, οι άνθρωποι που κλείνουν τελευταίοι τα μάτια σε όσους εγκαταλείπουν τα εγκόσμια, ή χαμογελούν σε όσους κερδίζουν τη μάχη της ζωής) συνεχίζουν σήμερα Κυριακή με μια νέα διαμαρτυρία στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Μια ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας, είχε σαν αποτέλεσμα να μας συλλάβουν, να μας περάσουν χειροπέδες, να μας σέρνουν στην Ευελπίδων, ξεπερνώντας κάθε όριο ηθικής και νομιμότητας. Αυτά ,στη σημερινή “δημοκρατική” Ελλάδα. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. Την Κυριακή στο Σύνταγμα, θα διατρανώσουμε ότι είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε, να αντιστεκόμαστε. Η λαϊκή οργή, θα γίνει ποτάμι ,που θα παρασύρει αυταρχικούς και αλαζόνες πολιτικούς. Ελάτε μαζί μας να γίνουμε πολλοί!!!

Σ αυτό το σημείο αναρωτιέται κανείς για ποιο λόγο θα πρέπει να εμβολιάσουμε τους ανθρώπους με αναποτελεσματικά εμβόλια τα οποία δεν καλύπτουν καν τις τρέχουσες μεταλλάξεις; Μας περισσεύουν οι Υγειονομικοί σ΄αυτή τη χώρα και πρέπει να τους ξεκάνουμε κι αυτούς ή να τους εκπαιδεύσουμε στη κουλτούρα εμβολίου όπως υποστηρίζει ο Klaus Τσίπρας;


Oσο για τον Klaus Πλεύρη σε περίπτωση που τα εμβόλια COVID-19 που δήλωσε ότι έχει κάνει είναι πραγματικά και όχι placebo διατρέχει-λόγω σωματότυπου-ιδιαίτερα αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού ή εμφράγματος, εάν λάβουμε υπόψη μας το ιστορικό των παρενεργειών των εμβολίων COVID oι οποίες είναι τόσες πολλές ώστε οι σειρήνες των ασθενοφόρων αντηχούν διαρκώς πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα ενώ εκατοντάδες εμβολιασμένοι πιλότοι σε ολόκληρο το κόσμο έχουν φύγει ξαφνικά από τη ζωή προκαλώντας το γνωστό χάος στα Αεροδρόμια.

Μέρα με τη μέρα η ανθρωπότητα συνειδητοποιεί τι πραγματικά συνέβη…





bottom of page