top of page

Εγκληματίας ο διευθυντής ΕΚΑΒ, ιατρός, που έχει σώσει δεκάδες ζωές.Αν ήταν βιαστή θα ήταν ελεύθερος



Ξέρουμε ότι μας παρακολουθείτε εκεί στην @hellinic_police . Το τερματίσατε λιγάκι όμως ε; Ούτε τα προσχήματα;;; Το παρακάτω μήνυμα έλαβε ο κ .Ευθυμιάδης. Ιδιαίτερη προσοχή στο: "Unfortunately, we cannot disclose information about the reason your number was blocked". Μέγας εγκληματίας ο διευθυντής ΕΚΑΒ, διασώστης γιατρός, που έχει σώσει δεκάδες ζωές. Αν ήταν βιαστής ανηλίκων, θα κυκλοφορούσε ελέυθερος, δεν θα είχε ελεγχθεί ποτέ ο υπολογιστής του και θα είχε βήμα σε όλα τα κανάλια. Ελευθερία στην Ελλάδα; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Αν θέλετε κοινοποιήστε... Με copy-paste

Hello, Your number was blocked on Viber because it was reported as a source of spam or as a result of unusual activity. We have unblocked it and you should be able to use Viber again after 24 hours. Unfortunately, we cannot disclose information about the reason your number was blocked. Please note that if your number is blocked again after being removed from our block list, we will not be able to unblock it in the future.

Μετάφραση:

Γεια σας, ο αριθμός σας αποκλείστηκε στο Viber επειδή αναφέρθηκε ως πηγή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή ως αποτέλεσμα ασυνήθιστης δραστηριότητας. Το έχουμε ξεμπλοκάρει και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το Viber μετά από 24 ώρες. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με τον λόγο αποκλεισμού του αριθμού σας. Λάβετε υπόψη ότι εάν ο αριθμός σας αποκλειστεί ξανά μετά την αφαίρεση από τη λίστα αποκλεισμού μας, δεν θα μπορούμε να τον ξεμπλοκάρουμε στο μέλλον.


ΝΤ.ΜΑΡ.

Μία εικόνα χίλιες λέξεις.... Μία εικόνα γροθιά στο στομάχι.... Μία εικόνα που προκαλεί σοκ, θυμό, πόνο, θλίψη... Ο Δημήτρης με χειροπέδες.... Ο Δημήτρης, ο Καρδιολόγος, ο επειγοντολόγος του ΕΚΑΒ με χειροπέδες.... Ο Δημήτρης, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας πριν λίγα χρόνια στον Π.Ο.Υ. ..... Ο Δημήτρης με την παιδεία που έχει, το ήθος του, την φυσική του ευγένεια, την αξιοπρέπεια του, την έμφυτη ιδέα της δημοκρατίας, της ισότητας, του σεβασμού του, των επτά γλωσσών, των ιατρικών γνώσεων του.... Ο Δημήτρης που συνεργαστήκαμε στις Κινητές Μονάδες του ΕΚΑΒ, στα πτητικά μέσα, στην εκπαίδευση, στον αγώνα για την βελτίωση των μέσων και των πόρων του ΕΚΑΒ... Ο Δημήτρης με τους Τιτάνιους αγώνες σε κυριολεκτικά αντίξοες συνθήκες, να επαναφέρει στην ζωή ασθενείς, να διατηρήσει τις ζωτικές λειτουργίες σε αυτούς που λέγαμε, " τους χάνουμε..." , με τα ευχαριστώ απο ασθενείς, γονείς παιδιών, συνοδοί, που μέσα στον πόνο τους έδειχναν την ευγνωμοσύνη τους με ένα ευχαριστώ και ο Δημήτρης πάντα απαντούσε, " εγώ και ο συνεργάτης μου θα κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατόν..." Ποτέ δεν θα ξεχάσω το νεογνό- πρόωρο σε ένα ελικοδρόμιο, κάπου στο Αιγαίο, χειμώνα, νύχτα, κυανό και χωρίς ζωτικά γεννημένο δέκα λεπτά πριν προσγειωθούμε.... αλλά και την πρόσκληση μας στην βάπτιση του! Αυτός είναι ο Δημήτρης, ο φίλος, συνεργάτης και " συμπολεμιστής" σε αυτό τον κοινό αγώνα! Αυτός ο Δημήτρης είναι με χειροπέδες;;;??? Αυτός ο Δημήτρης που διαδηλώνει για τα πιστεύω του και τις αξίες της ζωής στην ελευθερία, στην αυτοδιάθεση, στον σεβασμό, στην ισονομία, στην ισότητα των ανθρώπων! Ο Δημήτρης που γνωρίζω με χειροπέδες;;;??? Ο Δημήτρης που συμπαραστέκεται σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, με απίστευτη αξιοπρέπεια.... Δημήτρη δεν ζήτησα την άδειά σου για όλο αυτό αλλά αυτή η εικόνα προκαλεί, πόνο, πικρία, οργή...

Dimitris Tagkas



Recent Posts

See All

Υπουργική Απόφαση Γ6/Γ.Π.οικ. 46042/2022 - ΦΕΚ 4209/Β/8-8-2022

Καθηκοντολόγιο Βοηθών Νοσηλευτών-τριών Νοσοκομείων και των λοιπών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων του ΕΣΥ, καθώς και των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Υπουργική Απόφαση Αριθμ.

bottom of page