top of page

Διαμαρτυρία των υγειονομικών κατά της Υποχρεωτικότητας στο ΣΚΑΙ με αστυνομία και ΜΑΤ



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σημερινή συγκέντρωση αστυνομικών, ειδικών δυνάμεων ασφαλείας και διμοιριών ΜΑΤ μπροστά από το κεντρικό κτήριο του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε συμβολικά και σε ένδειξη συμπαράστασης μικρή ομάδα υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων που τελικά δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη από τα διερχόμενα οχήματα και τους περαστικούς.

Πέρα από το χιούμορ έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς ότι ο όγκος των αστυνομικών δυνάμεων που κινητοποιήθηκαν για τη φύλαξη του άντρου της ενημέρωσης και της αμερόληπτης δημοσιογραφίας, ξεπέρασε κατά πολύ τον αριθμό των αστυνομικών που συνόδευσαν τη δράση μας στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς.

Διότι τα συστημικά ΜΜΕ με κορωνίδα το ΣΚΑΙ αποτελούν το μέγιστο αγαθό σε αυτή τη χώρα και πρέπει να περιφρουρηθούν ευλαβικά.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν επίσης οι συνήθεις ύποπτοι της παραδημοσιογραφίας σε αγωνιώδη αναζήτηση πιασάρικων δηλώσεων προς προβολή και υποστήριξη του αφηγήματος των ψεκασμένων. Δυστυχώς η παραπομπή στα συνθήματά μας δεν τους φάνηκε και πολύ χρήσιμη, μια και αυτά επικεντρώνονταν αποκλειστικά στο θέμα της παραπληροφόρησης και της έλλειψης δημοκρατίας στη χώρα.

Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη που δεν μπορούμε να συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στην τροφοδότηση των βραδινών δελτίων με τον καθιερωμένο τηλεοπτικό σανό.

Σε κάθε περίπτωση οι υγειονομικοί απόλαυσαν τη σημερινή τους δράση και έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου και της ηθικής, ότι δεν μπορούν να σέρνουν στο βούρκο τα ιερότερα λειτουργήματα όπως είναι και αυτό της ενημέρωσης.


Ευχαριστούμε πολύ για την καθοριστική συμβολή της αστυνομίας στην προβολή του αγώνα μας που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


Οι υγειονομικοί μαζί με τις χριστουγεννιάτικες ευχές, θα ήθελαν να δώσουν στους συμπολίτες τους και την εξής ιατρική συμβουλή:


Κλείστε τις τηλεοράσεις σας, αγκαλιάστε τους αγαπημένους σας και όλα θα πάνε καλά!



Μετά τιμής


Οι υγειονομικοί υπάλληλοι κατά της υποχρεωτικότητας


Δίκτυο 31 νοσοκομείων / δομών υγείας Αττικής και ΕΚΑΒ Αθήνας



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:











Μαρία Στρατάκη: Διασώστης - Πλήρωμα Ασθενοφόρου ΕΚΑΒ

bottom of page