top of page

ΔΕΝ είναι ο ιός, ΕΊΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΌΣ.


Πλατεία Μερκούρη Πετράλωνα Σε μια πρώτη απόπειρα ενημέρωσης των πολιτών για το σχέδιο Ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ, βρεθήκαμε στη πλατεία Μερκούρη στα Πετράλωνα. Μοιράσαμε το υλικό μας στη γύρω περιοχή και οι γιατροί μας ενημέρωσαν τον κόσμο που παρευρεθηκε εντός της πλατείας και στα κείμενα μαγαζιά για την ήδη διάλυση του Δημόσιου χαρακτήρα της υγείας, τον προσωπικό γιατρό, τα βήματα ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ,τα τρία βήματα ιδιωτικοποίησης κάθε δημόσιου αγαθού.


Ακολούθησαν ερωτήσεις απ'τους παρευρισκόμενους. Μεταξύ άλλων τέθηκε και ένα ερώτημα που καίει τη κυβέρνηση: Γιατί δεν εμβολιαζομαστε; Το ερώτημα αυτό απασχολεί εξίσου και τον πολίτη που αναρωτιέται ειλικρινά τί εννοεί ένας υγειονομικός με την σθεναρή αυτή του άρνηση απέναντι σε μια ιατρική πράξη. Αποφάσισαμε να εξηγήσουμε με όλους τους τρόπους, σε όλους τους τόπους αυτό που φωνάζουμε εδώ και καιρό εμείς οι υγειονομικοί.


Καλούμε όλους όσους το αντιλαμβάνονται να σταθούν στο πλάι μας και να εξηγήσουν μαζί με μας στον πολίτη ότι όχι, ΔΕΝ είναι ο ιός, ΕΊΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΌΣ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:










bottom of page