top of page

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


Μετά από 8 και πλέον μήνες σε αναστολή, με ότι αυτό συνεπάγεται, δίνουμε δυναμικά τον αγώνα μας από την πρώτη γραμμή των δράσεων σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Εφόδια μας ή αξιοπρέπεια, η εντιμότητα και η διαφάνεια.

Όπλα μας η οργή και η αγανάκτηση για την κυβερνητική αναλγησία και όλων όσων τη στηρίζουν και την τροφοδοτούν.

Παλέψαμε και θα το κάνουμε για όσο ακόμα χρειαστεί, με κύριο σκοπό την άρση της αναστολής καθηκόντων από την εργασία μας λόγω υποχρεωτικότηταςτου εμβολιασμού, και όσων αυτός ο διχασμός κρύβει:


ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ.


Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στενά, τόσο σε κυβερνητικό, και πολιτικό επίπεδο, όσο και στις κατά τόπους ομάδες των υγειονομικών ανά την Ελλάδα, ισχυροποιείται η αρχική μας θέση και ο τρόπος που σκεφτόμαστε, αποφασίζουμε και πράττουμε ως ομάδα υγειονομικών.

Έχοντας λοιπόν πλήρη γνώση με τη δύναμη του λόγου και τα αποτελέσματα των πεπραγμένων μας,


Ξεκαθαρίζουμε:


Στους υγειονομικούς σε αναστολή σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Σε όλους τους συναδέλφους που εργάζονται ( μόνιμους και συμβασιούχοι), και σε όσους παρακολουθούν , συμμετέχουν και είναι αρωγοί στον αγώνα μας ο οποίος έχει πάρει κοινωνικές διαστάσεις ότι:


Ουδέποτε ζητήσαμε και δεν δεχτήκαμε βοήθεια από κανένα πολιτικό πρόσωπο και κανένα πολιτικό φορέα.

Όπως επίσης, δεν έχουμε προσκοληθεί και αναμειχθεί σε κάποιο πολιτικό γέννημα, διότι ο τρόπος που έχουμε επιλέξει και αγωνιζόμαστε είναι για την επιστροφή σε πρώτο χρόνο στις εργασίες μας, και όσο το δυνατόν στην πιο δίκαιη αποκατάσταση των συνεπειών που έχουμε υποστεί όλο αυτό το διάστημα από την ανυποχώρητη και τιμωριτική τακτική που ακολουθεί ο υπουργός υγείας και η κυβέρνηση.

Επίσης δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιεί και να οικειοποιεί το όνομα και την αριθμητική δύναμη της ομάδας για προσωπικό όφελος.


Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω σας γνωστοποιούμε ότι:


Συνάδελφοι που δεν έχουν την ίδια λογική, γνώμη, απόψεις, και θέσεις όμοιες με αυτές της ομάδας η οποία συστάθηκε με πρακτικό υπογεγραμμένο και κοινώς αποδεκτό από τα μέλη της, αυτόματα θέτουν τον εαυτό τους εκτός και αποκλείονται από οποιαδήποτε δράση και κίνηση της ομάδας.

Τέλος σεβόμαστε οποιαδήποτε απόφαση και επιλογή κάνει ο καθένας μας προκειμένου να πετύχει το σκοπό του.



ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ


Recent Posts

See All

Υπουργική Απόφαση Γ6/Γ.Π.οικ. 46042/2022 - ΦΕΚ 4209/Β/8-8-2022

Καθηκοντολόγιο Βοηθών Νοσηλευτών-τριών Νοσοκομείων και των λοιπών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων του ΕΣΥ, καθώς και των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Υπουργική Απόφαση Αριθμ.

bottom of page