top of page

ΒΟΜΒΑ του επιστημονικού TΗΕ LANCET στα θεμέλια της Ε.Ε. με μελέτη-σοκ για την COVID-19


ΒΟΜΒΑ του επιστημονικού TΗΕ LANCET στα θεμέλια της Ε.Ε. με μελέτη-σοκ που χαρακτηρίζει τη COVID-19, ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ

To επιστημονικό Τhe Lancet που χρησιμοποιήθηκε από τον Peter Daszak (και με τη συμβολή μελέτης του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα) για να εξοβελιστεί κάθε επικοινωνιακή αναφορά στην εργαστηριακή προέλευση του ιού της COVID-19 έρχεται τώρα με μία πρόσφατη μελέτη-κόλαφο να κάνει λόγο για νόσο των εμβολιασμένων, μία παραδοχή που σοκάρει και αποκαλύπτει την νοσηρότητα μεγάλου μέρους του επιστημονικού κόσμου αλλά και της πολιτικής ηγεσίας της Ευρώπης η οποία μετέρχεται τα εμβόλια και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ως εργαλείο αλλότριων σκοπών.

Aπό τον Jacques De lors

Αλλά ακόμη και χωρίς την έρευνα του The Lancet το τελευταίο διάστημα παρατηρώντας κανείς γύρω του και συνομιλώντας με γνωστούς και φίλους διαπιστώνει ότι ειδικά μετά τη 3η δόση τα ποσοστά νόσησης μεταξύ των εμβολιασθέντων έχουν εκτοξευθεί.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα πρόκειται και για ανθρώπους οι οποίοι είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί χωρίς πολλές επαφές και εύλογα αναρωτιέται κανείς πως νόσησαν, εκτός εάν…

Πάμε λοιπόν να δούμε τη μελέτη-κόλαφο η οποία αποτελεί καμπανάκι και για την απόπειρα της βίαιης αλλαγής του δυτικού κόσμου.

Με απογοήτευση διαπιστώνει κανείς ότι η Ευρώπη υψώνει τείχη αντί να γκρεμίζει ανάμεσα στους γηγενείς κατοίκους της ακυρώνοντας η ίδια τον ρόλο της.



Η Ευρώπη των πράσινων πιστοποιητικών όταν μάλιστα δεν υποστηρίζονται από ιατρικά δεδομένα, η Ευρώπη των δύο τελευταίων ετών διέρχεται μία από τις πλέον σκοτεινές περιόδους της ιστορίας της εντείνοντας τα αισθήματα αποστροφής των πολιτών οι οποίοι δεν είχαν οραματιστεί έτσι το κοινό τους σπίτι.

To The Lancet λοιπόν, το πλέον έγκριτο ιατρικό περιοδικό την ίδια στιγμή που οι κυβερνήσεις οδεύουν προς υποχρεωτικό εμβολιασμό και επιβάλλουν lockdown σε ανεμβολίαστους, αναφέρει πως οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν εξίσου και συχνά νοσούν πιο βαριά από τους ανεμβολίαστους.

Ο αρθρογράφος παραθέτει στοιχεία από Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ισραήλ και ΗΠΑ σύμφωνα με τα οποία οι πηγές διασποράς ήταν άτομα πλήρως εμβολιασμένα άτομα και εκείνοι που κόλλησαν νόσησαν και μάλιστα κάποιοι αρρώστησαν βαριά ή πέθαναν.

Καταλήγει δε πως αποτελεί «βαριά αμέλεια να αγνοούμε τον εμβολιασμένο πληθυσμό ως πιθανή και σχετική πηγή μετάδοσης όταν αποφασίζουμε για μέτρα ελέγχου της δημόσιας υγείας».

Αναφέρει λοιπόν χαρακτηριστικά στο έγκριτο επιστημονικό ιατρικό περιοδικό «The Lancet» το άρθρο που υπογράφει ο δρ Günter Kampf, του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Ινστιτούτου Υγιεινής και Περιβαλλοντικής Ιατρικής Greifswald:

Τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού κατά της Covid-19 αναμένονταν να μειώσουν τη μετάδοση του SARS-CoV-2 στους πληθυσμούς, ελαττώνοντας τον αριθμό των πιθανών πηγών μετάδοσης και, ως εκ τούτου, να μειώσουν το βάρος της νόσου Covid-19.


Πρόσφατα δεδομένα, ωστόσο, δείχνουν ότι η επιδημιολογική συνάφεια των εμβολιασμένων ατόμων με Covid-19 αυξάνεται. Στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρεται ότι τα ποσοστά δευτερογενούς μόλυνσης μεταξύ των οικιακών επαφών που αφορούν πλήρως εμβολιασμένους είναι παρόμοια με εκείνα που αφορούν μη εμβολιασμένες περιπτώσεις (25% για τους εμβολιασμένους έναντι 23% για τους μη εμβολιασμένους).

12 από τις 31 λοιμώξεις σε πλήρως εμβολιασμένες οικιακές επαφές (39%) προέκυψαν από πλήρως εμβολιασμένες περιπτώσεις επιδημιολογικά συνδεδεμένου δείκτη. Επιπλέον, το μέγιστο ιικό φορτίο δεν διέφερε ανάλογα με την κατάσταση εμβολιασμού ή τον τύπο της παραλλαγής.

Στη Γερμανία, το ποσοστό των συμπτωματικών περιπτώσεων Covid-19 μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων («επιφανειακές λοιμώξεις»), το οποίο καταγράφηκε στις 21 Ιουλίου, ήταν στο 16,9% μεταξύ ασθενών 60 ετών και άνω. Αυτό το ποσοστό αυξήθηκε εβδομάδα με την εβδομάδα και έφτασε στο 58,9% στις 27 Οκτωβρίου, παρέχοντας σαφή στοιχεία της αυξανόμενης νόσησης των πλήρως εμβολιασμένων.

Παρόμοια κατάσταση περιγράφηκε και για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μεταξύ της 39ης και 42ης εβδομάδας του 2021 αναφέρθηκαν συνολικά 100.160 κρούσματα Covid-19 σε πολίτες ηλικίας 60 ετών και άνω. 89.821 αφορούσαν πλήρως εμβολιασμένους (89,7%) και 3.395 μη εμβολιασμένους (3,4%).

Μία εβδομάδα πριν, το ποσοστό κρουσμάτων Covid-19 ανά 100.000 ήταν υψηλότερο μεταξύ της υποομάδας των εμβολιασμένων σε σύγκριση με την υποομάδα των μη εμβολιασμένων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες 30 ετών και άνω.

Στο Ισραήλ αναφέρθηκε νοσοκομειακή εστία στην οποία συμμετείχαν 16 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, 23 εκτεθειμένοι ασθενείς και δύο μέλη των οικογενειών τους. Η πηγή μόλυνσης ήταν ένας πλήρως εμβολιασμένος ασθενής με Covid-19. Το ποσοστό εμβολιασμού ήταν 96,2% μεταξύ όλων των εκτεθειμένων ατόμων (151 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και 97 ασθενείς).

Δεκατέσσερις (14) πλήρως εμβολιασμένοι ασθενείς αρρώστησαν βαριά ή πέθαναν, οι δύο (2) μη εμβολιασμένοι ασθενείς ανέπτυξαν ήπια νόσο.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) προσδιορίζουν τέσσερις από τις πέντε κορυφαίες κομητείες με το υψηλότερο ποσοστό πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού (99,9–84,3%) ως κομητείες «υψηλής» μετάδοσης. Αρκετοί υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων υποθέτουν ότι ο εμβολιασμένος μπορεί να αποκλειστεί ως πηγή μετάδοσης.

Φαίνεται ότι είναι βαριά αμέλεια να αγνοούμε τον εμβολιασμένο πληθυσμό ως πιθανή και σχετική πηγή μετάδοσης όταν αποφασίζουμε για μέτρα ελέγχου της δημόσιας υγείας.

H ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΙΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Ε.Ε. ΚΑΙ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗ “ΒΟΗΘΕΙΑ” ΤΩΝ PUTIN, ERDOGAN ΚΑΙ XI JINGPING



We hope this will not happen”

Ο Πρόεδρος Putin σύμφωμα με όσα δήλωσε ο βοηθός του Κρεμλίνου Yuri Ushakov (photo κάτω) προειδοποίησε τον Biden για κολοσσιαίο λάθος σε περίπτωση που υπάρξουν κυρώσεις κατά τη Ρωσίας για την Ουκρανία.

By HIM

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin είπε στον ομόλογό του των Ηνωμένων Πολιτειών Joe Biden ότι τυχόν κυρώσεις για την Ουκρανία θα ήταν μεγάλο λάθος, δήλωσε βοηθός του Κρεμλίνου την Πέμπτη, αφού οι δύο ηγέτες μίλησαν τηλεφωνικά πριν από τις συνομιλίες χαμηλότερου επιπέδου τον επόμενο μήνα.

Ο βοηθός του Κρεμλίνου Yuri Ushakov είπε ότι η Ρωσία ήταν ικανοποιημένη με τη συνομιλία που κράτησε 50 λεπτά και , η οποία, όπως είπε, επικεντρώθηκε στις εγγυήσεις ασφαλείας που θέλει η Μόσχα από τη Δύση.

-Τυχόν ουσιαστικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα ήταν «ένα κολοσσιαίο λάθος».

(Kremlin aide Yuri Ushakov said Russia was satisfied with the conversation, which he said centred on security guarantees that Moscow wants from the West, but that any substantial sanctions against Russia would be “a colossal mistake”.)

«Ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί», είπε ο Ushakov στους δημοσιογράφους μετά το τηλεφώνημα.

Το Κρεμλίνο έχει αρνηθεί ότι σχεδιάζει να πραγματοποιήσει εισβολή στην Ουκρανία, κατηγορώντας τα δυτικά έθνη ότι υπονομεύουν την κατάσταση ασφάλειας στην περιοχή μέσω της επέκτασης του ΝΑΤΟ και των αυξανόμενων δεσμών της Ουκρανίας με τη συμμαχία.

Πριν από τη συζήτηση, και οι δύο πλευρές επέμειναν ότι ήταν έτοιμες να ακούσουν. Όμως, καθώς οι συνομιλίες της Πέμπτης έθεσαν το έδαφος για διαπραγματεύσεις κατώτερου επιπέδου, πρόσωπο με πρόσωπο στη Γενεύη τον Ιανουάριο, υπήρχαν ελάχιστες ενδείξεις για σημαντικές παραχωρήσεις στον ορίζοντα.


Ο Biden εξέφρασε την υποστήριξή του σε αυτές τις επικείμενες συζητήσεις κατά τη διάρκεια της κλήσης του με τον Putin, ανέφερε επίσης ο Λευκός Οίκος, και «επανέλαβε ότι ουσιαστική πρόοδος σε αυτούς τους διαλόγους μπορεί να σημειωθεί μόνο σε ένα περιβάλλον αποκλιμάκωσης και όχι κλιμάκωσης».

Ο Samuel Greene, διευθυντής του Ινστιτούτου Ρωσίας στο King’s College του Λονδίνου, είπε στο Al Jazeera ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ρωσία «πρέπει να θεωρηθούν ότι καταβάλλουν προσπάθεια» εν μέσω εντάσεων.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ρωσική κυβέρνηση δημοσίευσε προσχέδια συμφώνων ασφαλείας απαιτώντας από το ΝΑΤΟ να αρνηθεί την ένταξη στην Ουκρανία και άλλες πρώην σοβιετικές χώρες και να ανακαλέσει την ανάπτυξη στρατευμάτων και όπλων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Αλλά οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ είπαν ότι μόνο τα μέλη της συμμαχίας μπορούν να αποφασίσουν πότε θα ενταχθούν άλλα έθνη, ενώ τόνισαν ότι οποιεσδήποτε συνομιλίες για την ασφάλεια με τη Μόσχα θα πρέπει να λάβουν υπόψη τις ανησυχίες του ΝΑΤΟ και να εμπλακούν η Ουκρανία και άλλοι εταίροι.

Ο Sergey Lavrov, υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι Ρώσοι διπλωμάτες και στρατιωτικοί αξιωματούχοι θα συμμετάσχουν σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ τον επόμενο μήνα σχετικά με τη λίστα των εγγυήσεων ασφαλείας που θέλει η Μόσχα από την Ουάσιγκτον.

Αυτές οι συζητήσεις στη Γενεύη πρόκειται να διεξαχθούν στις 10 Ιανουαρίου, ενώ οι εκπρόσωποι της Μόσχας και του ΝΑΤΟ αναμένεται να συναντηθούν στις 12 Ιανουαρίου.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ρωσίας θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Sergei Ryabkov και της αμερικανικής αντιπροσωπείας η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Wendy Sherman.



Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken επανέλαβε την «ακλόνητη υποστήριξη» των ΗΠΑ προς την Ουκρανία σε συνομιλία με τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelenskyy (στη photo με τον Biden) την Τετάρτη, ανέφερε το State Department.

Το Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποίησε τη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα ότι οποιαδήποτε εισβολή στην Ουκρανία «θα ήταν ένα τεράστιο στρατηγικό λάθος και θα αντιμετωπιζόταν με ισχύ, συμπεριλαμβανομένων συντονισμένων κυρώσεων με τους συμμάχους μας για να επιβληθεί σοβαρό κόστος στα συμφέροντα και την οικονομία της Ρωσίας».


Ο Putin είπε ότι η Ρωσία δεν επιδιώκει πόλεμο με τη γείτονά της, αλλά ήθελε μια «άμεση» απάντηση από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους στο αίτημά της για εγγυήσεις ασφαλείας.

Η Ρωσία προσάρτησε τη χερσόνησο της Κριμαίας της Ουκρανίας το 2014 και λίγο μετά υποστήριξε μια αυτονομιστική εξέγερση στα ανατολικά της χώρας, βυθίζοντας τις σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Δύσης σε χαμηλά μετά τον Ψυχρό Πόλεμο.Οι μάχες στη βιομηχανική καρδιά της Ουκρανίας, γνωστή ως Donbas, έχουν σκοτώσει περισσότερους από 14.000 ανθρώπους μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το Κίεβο.

Πάμε να δούμε τώρα πως “μεταφράζονται” τα παραπάνω.

O Putin δεν έχει κανένα λόγο να κάνει πόλεμο εάν οι δυτικοί (το ΝΑΤΟ) του ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του. Ο Ρώσος πρόεδρος βρίσκεται σε μία συγκυρία την οποία εάν δεν την εκμεταλλευτεί θα πρέπει να περιμένει άλλα 20 χρόνια, μπορεί και περισσότερα που δεν τα έχει. Ποια είναι η συγκυρία; Ο Βiden βαδίζει προς τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου με κίνδυνο να υποστεί πανωλεθρία καθώς επιχειρεί να εμβολιάσει με ισχυρές δόσεις κομμουνισμού αλά Κίνα της ΗΠΑ. Καθώς κυλάει ο χρόνος όλο και πιο πολλοί Αμερικανοί συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει εδώ. Την ίδια στιγμή οι εντολές εμβολίου του συναντούν την αντίσταση της Δικαιοσύνης σε πολιτείες όπως το Τέξας, τη Λουιζιάνα και αλλού.

Καθώς μάλιστα σέρνεται η πανδημία η παγκόσμια κοινή γνώμη και ιδιαίτερα ανεξάρτητοι επιστήμονες και ερευνητές από τη δύση στρέφουν εκ νέου το βλέμμα τους στη Wuhan αναζητώντας λύση στη δυστοπική προέλευση της πανδημίας το 2019 στη Κίνα.

Το γεγονός ότι η Κίνα έχεις μόλις 4.000 νεκρούς είναι “τρομακτικό” όσο αφορά τη σε “βάθος” γνώση της προέλευσης της πανδημίας σε τέτοιο βαθμό που το κινέζικο εμβόλιο αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό και χωρίς παρενέργειες για τις πλέον ευάλωτες ηλικίες, τους ηλικιωμένους.

Ένας μεγάλος αριθμός (μπορεί και χιλιάδες) Κινέζων αξιωματούχων της κυβέρνησης, των μυστικών υπηρεσιών και του κομμουνιστικού κόμματος, πέρα από τους Κινέζους επιστήμονες γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη στη Wuhan τη στιγμή που σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση το 72% των Αμερικανών πολιτών πιστεύει ότι ο ιός της COVID-19 είναι εργαστηριακός.



Το μυστικό της Wuhan μοιάζει να είναι κοινό για Ρώσους, Κινέζους και Τούρκους και όταν ο Putin μιλάει για κολοσσιαίο λάθος σε περίπτωση κυρώσεων της Δύσης σε βάρος της Ρωσίας προφανώς δεν εννοεί ότι θα άνοιγε ένα πολεμικό μέτωπο με το ΝΑΤΟ ρισκάροντας έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο (αν και όλα στη σημερινή συγκυρία είναι ανοιχτά) αλλά μάλλον τα ρώσικα τρολ θα άνοιγαν το στόμα τους και σ΄αυτή τη περίπτωση θα μπορούσε να συμβεί κάτι κολοσσιαίο όπως θα μπορούσε να είναι η διάλυση της Ευρώπης αλλά και των ΗΠΑ όπου το χάσμα ανάμεσα στις κόκκινες και τις μπλε πολιτείες μεγαλώνει τόσο εξαιτίας των εντολών εμβολίου όσο και της επιχείρησης “κομμουνιστικοποίησης” από τη κυβέρνηση Biden



Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα με το μεταφορικό λόγο που χρησιμοποιούν τόσο οι Ρώσοι, όσο και οι Κινέζοι…Οι εξελίξεις με επίκεντρο την Ουκρανία αλλά και οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ θα μπορούσαν να αφανίσουν τον ιό ή την Ευρώπη και τις ΗΠΑ…Οπως έχει πει και ο μεγαλοεπενδυτής George Soros μιλώντας για την αποτυχία τυραννικών καθεστώτων όπως είναι ο κομμουνισμός και ο ναζισμός, κανείς δεν έχει τη τέλεια γνώση…





ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΚΑΚΗ: ΕΚΑΒ

309 views0 comments
bottom of page